Csökkenő ABC Növekvő
Saját kiadványok

Csergezán Pál Emlékalbum

Csergezán Pál Emlékalbum

9900.- Ft

+ postaköltség


» További kiadványok

Nyitólap / Eszközbérlés nyomtatás

Eszközbérlés

Irodánk olyan ismert cégek termékeinek (vadászati eszközök) eszközbérlési lehetőségét biztosítja, ami lehetővé teszi Vendégeinknek, hogy 1-1 speciális vadászathoz szükséges (vagy ajánlott) felszerelési tárgyat ne kelljen drága pénzért megvenniük, hanem azt annak vételárának töredékéért bérelhessék. Ezeket az eszközöket jelenítjük meg ezen az oldalon. (az eszközbérlés feltételeinek megtekintéséhez kattintson ide)

Professzionális hátizsák

Professzionális hátizsák

Az Eberlestock márka 1985-ben jött létre. Tulajdonosa Glen Eberle, az Egyesült Államok biatlon olimpikonja eredetileg a versenyfegyverekhez tervezett jobb válltámaszt és a mai napig szállítja ezeket a kiegészítőket az amerikai sportolóknak. De az ötlet itt nem állt meg - a fegyverek kényelmes és könnyű elérhetőségét szem előtt tartva egy teljesen új hátizsák/fegyvertáska kombináció jött létre. Ezek a kiemelkedő minőséget képviselő termékek lassan az egész világon elismerést szereztek a szigorú szakmai megmérettetéseken. Így válhatott mára az Eberlestock a speciális lövész és taktikai egységek beszállítójává számos országban.

Ezt a Eberlestock X1A1 típusú könnyű hátizsákot ajánljuk minden olyan vadásznak, aki jól tervezett, fegyvertokkal felszerelt hátizsákot keres hegyi és lovas vadászatokra. Anyaga MicroFleece, ami nagy szakítószilárdságú, ugyanakkor nem zajos anyag és teljesen vízálló.

Bérleti díj: 500.- Ft / nap

Leica Rangemaster 1200 CRF távolságmérő

Leica Rangemaster 1200 CRF távolságmérő

Ajánljuk minden hegyi vadásznak a Leica LRF 800-as távolságmérőjét. A pontos lövés leadásához nem elegendő a távolság becslése! Hegyi körülmények között könnyen becsaphat minket a tiszta levegő és a szokatlan táj - sokszor jelentősen mellécsúszik a szembecslésünk.

Amikor a méret és a súly (220 g) is számít, a CRF távolságmérő a legoptimálisabb választás. Mérete: 113x75x34 mm. Nagyítása: 7 x. Pontossága: +-1 m 366 m-ig, +-2 m 732 m-ig, +-0,5% 732 m felett.

Bérleti díj: 1500.- Ft / nap

Kapcsolat

Kérdése van, vagy információra van szüksége?

E-mail: info@vadaszutak.hu

Ízelítő a galériából:

Kanada - Labrador fakultatív programok Montreal_07

Kanada - Labrador fakultatív programok Montreal_07

Oroszország - Hakaszföld Szállás_01

Oroszország - Hakaszföld Szállás_01

Zimbabwe szállás (Chirundu)_06

Zimbabwe szállás (Chirundu)_06

Kanada - Labrador horgászat _47

Kanada - Labrador horgászat _47