Csökkenő ABC Növekvő
Saját kiadványok

Exkluzív ajándék díszpohár

Exkluzív ajándék díszpohár


» További kiadványok

Nyitólap / Global Rescue nyomtatás

Global Rescue

Global Rescue

Global Rescue, nemzetközi biztosítás és biztonsági szolgáltatások

A Global Rescue kínálja a világon a legmagasabb színvonalú biztonsági szolgáltatásokat utazók, vadászok és családjaik számára, legyen szó akár egészségügyi krízis helyzetről, betegségről, sérülésről egy elszigetelt területen, akár valamilyen háborús, polgárháborús zónából való kimenekítés esetén, történjen az bárhol vagy bármikor a világban.
A legtöbb életbiztosítás, utazási biztosítás és ezek SOS hotline szolgáltatásai nem biztosítják az azonnali beavatkozást. A GR saját orvosai és biztonsági szakemberei garantálják, hogy bárhol a világon a legnehezebb körülmények között is azonnal meg tudják kezdeni a megfelelő mentési intézkedéseket. Legyen szó akár vadász balesetről, állattámadásról, szívrohamról, lábtörésről, bármilyen fertőzéses megbetegedésről, természeti katasztrófáról, háborús helyzetről vagy bármilyen más fenyegetettségről. A GR szolgáltatásainak igénybevételével képessé válik kezelni ezeket a veszélyes helyzeteket.
A szolgáltatás részleteti...

24/7 egyészségügyi konzultációs szolgáltatás a világ bármely pontján.

A legkisebb horzsolástól az életveszélyes sérülésekig a szerződött partnerek a hét minden napján 0-24 órában hívhatják a Global Rescue Műveleti Központját, ahol egészségügyi vészhelyzetben a világszínvonalú John Hopkins Medicin szakorvosaival kiegészült saját orvosi stábunk azonnal megkezdi a mentési, beavatkozási terv kidolgozását. Legyen szó akár orvosi tanácsadásról, a megfelelő orvosi központ megválasztásáról vagy a legkritikusabb első pár óra teendőiről, szakembereink az Ön rendelkezésére állnak.

Hazai kórházba szállítás

Alacsony minőségű kórházi ellátás, nyelvi nehézségek vagy az esetleges szállítási költségek miatt egy távoli országban bekövetkező baleset, sérülés igazi rémálommá válhat. A Global Rescue vállalja, hogy egy Ön által megjelölt kórházba haza szállítja, legyen az bárhol a világban.

John Hopkins Medicine

A megfelelő orvosi diagnózis és beavatkozás sokszor a különbséget jelenti élet és halál között. A Global Rescue és a John Hopkins Medicine közötti együttműködés egyedülálló a biztosítások terén. A John Hopkins Medicin az első helyen jegyzett egészségügyi központ az Egyesült Államokban.Helyszíni mentés

Távoli országban bekövetkező baleset esetén az orvosi segítség túl későn érkezhet. A Global Rescue számos országba kitelepült munkatársai, mentő csapatai révén minden helyzetből képes megszervezni és kivitelezni a mentési munkát.

Fekvőbeteg ellátás

Ha tengerentúlon szorulunk kórházi ellátásra a Global Rescue biztosít egy sürgősségi ellátásban jártas szakértőt, aki felügyeli az ellátást és felkészíti a sérültet a szállításra. Ez a szakértő nem csak első osztályú orvosi segítséget nyújt, hanem konzultál a helyi orvosokkal és a John Hopkins szakemberivel, valamint kapcsolatot tart a családtagokkal is.

Vészhelyzeti evakuálás

A Global Rescue munkatársaiként dolgozó, különleges műveleti egységek veteránjaiból álló csapat tagjai felbecsülhetetlen értékű tapasztalatokkal rendelkeznek a világ legveszélyesebb pontjain végrehajtott műveletekben. A biztonsági szakembereink már számos geopolitikai krízishelyzetből és természeti katasztrófa súlytotta régióból szerveztek meg és hajtottak végre eredményes mentési műveleteket az elmúlt tíz évben. Többek között az arab tavasz erőszakhullámával érintett országokban, a japán tsunami katasztrófa idején, a haiti földrengésben, Grúzia orosz megszállása idején, és Mumbaii terrorista támadás alatt is. Bármilyen fenyegetettség esetén a Global Rescue biztonsági szakemberei eredményesen kimenekítenek a veszélyeztetett régióból.

Információ és figyelmeztetés

A Global Rescue GRIDTM -en keresztül ügyfeleinknek rendelkezésére bocsátjuk a számukra érdekes ország hírszerzési jelentéseit, továbbá a világban jelentkező valós idejű fenyegetések listáját. A technika adta előnyt kihasználva és a kitelepült munkatársaink szolgáltatta adatokat felhasználva olyan információkkal látjuk el partnereinket, hogy mindig lépéselőnyben legyenek.

Ajánlott biztosítási szolgáltatások:

SORT-TERM biztosítások

 

személyes, egészségügyi biztosítás

családi, egészségügyi biztosítás

személyes orvosi és krízishelyzeti biztosítás

családi orvosi és krízishelyzeti biztosítás

7 napos

$ 119

$ 199

$ 225

$ 395

14 napos

$ 159

$ 289

$ 315

$ 575

30 napos

$ 229

$ 389

$ 455

$ 775

 

ÉVES biztosítások

egészségügyi biztosítás

orvosi és krízishelyzeti bizt.

személyes (max 45 napos utazásra)

$ 329

$ 655

személyes, ¼ éves külföldi tartózkodással (max 90 napos utazás)

$ 429

$ 855

személyes, ½ éves külföldi tartózkodással (max 180 napos utazás)

$ 514

$ 1 025

személyes, egész éves külföldi tartózkodással (max 365 napos utazás)

$ 639

$ 1 275

 

 

egészségügyi biztosítás

orvosi és krízishelyzeti bizt.

családi (max 45 napos utazásra)

$ 579

$ 1 155

családi, ¼ éves külföldi tartózkodással (max 90 napos utazás)

$ 729

$ 1 455

családi, ½ éves külföldi tartózkodással (max 180 napos utazás)

$ 854

$ 1 705

családi, egész éves külföldi tartózkodással (max 365 napos utazás)

$ 1 029

$ 2 055

 

egészségügyi biztosítás

orvosi és krízishelyzeti bizt.

tanuló (max 45 napos utazásra)

$ 259

$ 515

tanuló, ¼ éves külföldi tartózkodással (max 90 napos utazás)

$ 359

$ 715

tanuló, ½ éves külföldi tartózkodással (max 180 napos utazás)

$ 444

$ 885

tanuló, egész éves külföldi tartózkodással (max 365 napos utazás)

$ 594

$ 1 185

A Global Rescue által kínált szolgáltatás 75 év alatt korlátozás nélkül igénybe vehető. 75 és 85 év között egyedi elbírálás szükséges.

Családi csomag esetében két felnőtt és 4 fő, 18 év alatti gyermek biztosítható. Teljes idejű, nappali tanuló esetében ez legfeljebb a 23. életév.

A biztosítás csak 160 mérföldnél messzebbi utazás esetében vehető igénybe, illetve amennyiben az egészségügyi vészhelyzet jellege azonnali beavatkozást és fekvőbeteg ellátást igényel.

Bővebb információt angol nyelven a www.globalrescue.com/vadaszutak Internet címen talál.

 

Kapcsolat

Kérdése van, vagy információra van szüksége?

E-mail: info@vadaszutak.hu

Ízelítő a galériából:

Dél-Afrika Vadászcamp (Észak-Natal)_01

Dél-Afrika Vadászcamp (Észak-Natal)_01

Botswana vízibak_01

Botswana vízibak_01

Kanada - Újfundland vadászat_07

Kanada - Újfundland vadászat_07

Mozambik kafferbivaly_10

Mozambik kafferbivaly_10