Csökkenő ABC Növekvő
Saját kiadványok

Meszlényi Attila: Művészeti állatismeret

Meszlényi Attila: Művészeti állatismeret

3995.- Ft

+ postaköltség


» További kiadványok

Nyitólap / Kiadványok / DVD / Kalandos év a Föld körül (kamerával és vadászpuskával) nyomtatás

Kalandos év a Föld körül (kamerával és vadászpuskával)

Kalandos év a Föld körül (kamerával és vadászpuskával)

Lebilincselő élményanyag az egyéves világkörüli vadászút 6 állomásáról.

A „Kalandos év a föld körül" DVD sorozat Németh Attila és Bakonyi Andrea egyéves világkörüli úti kalandjaiba ad betekintést, és bemutatja vadászélményeiket 6 különálló filmen keresztül. A páratlan, eddig a vadásztörténelemben egyedülálló utazásról könyv is íródott ugyanezzel a címmel.

Ausztrália

A Kakadu Nemzeti Parkkal határos felejthetetlen szépségű területen követhetjük nyomon a pár vizibivaly, krokodil és vaddisznó vadászatát. A lélegzetelállító lápvidéken madarak millióival találkozhatunk.

Irán

Egy különös iszlám országban, a perzsák földjén lehetünk részesei meglepetéseket tartogató kalandjaiknak. Transz-kaszpi uriál, perzsa golyvás gazella, iszfahán muflon, perzsa bezoár kőszáli kecske és vörös juh után kutatva indulunk Iránba.

Kanada

A filmen keresztül lóháton barangolhatunk a Sziklás-hegység civilizációtól távol eső erdeiben, megismerhetjük Kanada kristálytiszta folyókkal, patakokkal behálózott csodálatos szépségeit. Jávorszarvas, karibu és fekete medve vadászatuk izgalmas pillanatait tekinthetjük meg.

Nepál

Ebben a részben végigkísérhetjük őket a Himalája erőtpróbáló havas csúcsai közé, expedíciós kék kos vadászatra, az Annapurna körtúrára, valamint a Chitwan Nemztei Parkba. A tájakon és arcokon keresztül bepillantást nyerhetünk ennek a csodálatos országnak a mindennapjaiba.

Új-zéland

Ebben a részben Új-Zélandra látogatunk, ahol káprázatos vidékeket bejárva két hónapot töltöttek a film készítői. Himalájai tahrok és alpesi zergék nyomában járták a Déli Alpok érintetlen tájait. Folyóban gázolva, bokaforgató köveken mászva, esőben, napsütésben, sátorban, pásztorkunyhóban tették próbára erejüket, megélve egy napon belül a 4 évszak változásait.

Zimbabwe

A filmek egy - egy ország kalandjait mutatják be. A vadászélmények és a távoli tájak szinte beköltöznek a nappalinkba.

Egyenként, vagy sorozatban is rendelhető!

„Az utazás távolságot teremt, és kibillent a közvetlenség biztonságot ígérő közelségéből. Kérdéseket vet fel, és kétségeket ébreszt nem csak a látottakkal, hanem saját látásmódunkkal, önnönmagunkkal szemben is. Lehetőséget ad a rácsodálkozásra, az elemi felismerésekre, a világ csodáján érzett ámulatra."

Utasok vagyunk valamennyien: az élet soha véget nem érő utazás. Amint elérjük a vágyott célt, mindig kiderül róla, hogy az csupán újabb kiindulópont. És amikor végre-valahára megérkezel valahová, túl sok dolgot hagysz magad mögött örökre. Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy hátrahagyj mindent, ami biztonságot nyújtott, az otthonodat, a munkahelyedet, elindulsz, hogy megtaláld önmagad, legyen az akár belső utazás vagy igazi, világ körüli út, nagyon is valóságos kalandokkal: vadászattal, óceáni búvárkodással, hegymászással s mindenféle viszontagságokkal, egyéb izgalmakkal fűszerezve. Mindez valójában nem is arról szól, hogy mit nézünk meg, hanem inkább arról, amit közben átélünk. Az élmények olyanok, akár a kirakós játék egy-egy újabban meglelt darabkája - ha készen állsz arra, hogy egyszer és mindenkorra elfogadd az igazságot magaddal és a világgal kapcsolatban, akkor biztosan megleled, amit keresel, egyúttal még jobban megismered belső lényedet és határaidat! Minden utazás egyszeri és megismételhetetlen - a lényege: emberekkel találkozni, megtanulni nemcsak elfogadni egy másik kultúrát, hanem élvezni is; úgy venni részt benne, mintha helybeli lennél, és úgy reagálni mindenféle benyomásra. Így aztán többet megtanulsz egy útról, ha végigjárod, mint a világ összes térképéből.
E nagyszerű könyvnek, egyben a szerzők - e két kalandvágyó ifjú ember, Németh Attila és hitvese, Bakonyi Andrea - merész vállalkozásának ez a tanulsága: higgyünk megérzéseinknek, bízzunk álmainkban - csak akkor válhat mindez valósággá, ami sokkal többet nyújt bármiféle csalóka ábrándnál...

A teljes sorozat ára (6 db DVD): 16.200.- Ft

A termék ára: 2900.- Ft + postaköltség

Mellékletek

A film bemutatója: https://www.youtube.com/watch?v=dFPvb0m9OqY

Megrendelés

A (*) csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Kalandos év a Föld körül (kamerával és vadászpuskával)

2900.- Ft + postaköltség

Ellenőrző kód

Kapcsolat

Kérdése van, vagy információra van szüksége?

E-mail: info@vadaszutak.hu

Ízelítő a galériából:

Spanyolország tájkép_Gredos_06

Spanyolország tájkép_Gredos_06

Alaszkai jávorszarvas_02

Alaszkai jávorszarvas_02

Dél-Afrika oroszlán_02

Dél-Afrika oroszlán_02

Ausztria kőszáli kecskék_09

Ausztria kőszáli kecskék_09