Csökkenő ABC Növekvő
Saját kiadványok

Ajándékutalvány

Ajándékutalvány


» További kiadványok

Nyitólap / Leírások / Mozambik / Vadászterület, szállás nyomtatás

Mozambik: Vadászterület, szállás

A vadászterület A vadászati szezon Mozambikban júniustól novemberig tart. A vadászterület a Zambézi-deltában helyezkedik el. A hatalmas és fenséges Zambézi folyó torkolata, ahol az Indiai óceánba ömlik, valóságos vadparadicsomot rejteget. Az óriási kiterjedésű mocsárvilágot sok ezer sziget, lagúna, erdőfolt, rét és láp alkotja. Itt közlekedni csak csónakkal és gyalog lehet. Ebből származik a vidék háborítatlansága. A terület kitűnő bivaly, krokodil és leopárd vadászatra. A vadászat itt a vad megpillantását követően gyalogosan és csónakkal történik! Nagy páratartalomra, hőségre, iszapos talajra és sok rovarra kell felkészülni! Naponta 5 - 7 km cserkelésre kell felkészülni. A vizes részeken a vendéget a helyiek átszállítják.
Aki csak kafferbivalyra, krokodilra szeretne vadászni, a szezon korai szakasza (június - augusztus) is tökéletes, az antilopok iránt is érdeklődők számára szeptembertől november 30-ig célszerű időpontot választani.

A szállás jó minőségű és színvonalú camp. A szokásos afrikai hangulatot árasztó, kis emelvényen álló házikók. Mindegyik zuhanyzóval és szúnyoghálóval ellátott.

 

Camp_01

Camp_01

Camp_02

Camp_02

Camp_03

Camp_03

Camp_04

Camp_04

Camp_05

Camp_05

Camp_06

Camp_06

További információk az országról:

Kérjük válasszon:

Kapcsolat

Kérdése van, vagy információra van szüksége?

E-mail: info@vadaszutak.hu

Ízelítő a galériából:

Dél-Afrika Bushcamp (Zululand)_05

Dél-Afrika Bushcamp (Zululand)_05

Pireneusi zerge_03

Pireneusi zerge_03

Zimbabwe tájkép_40

Zimbabwe tájkép_40

Nepál alaptábor_05

Nepál alaptábor_05