Csökkenő ABC Növekvő
Saját kiadványok

VADÁSZUTAK I.

VADÁSZUTAK I.

2990.- Ft

+ postaköltség


» További kiadványok

Oroszország - Kostroma: Referenciák

2013. április 20-27. között kísért vadászaton vett részt ezen a területen öt vendégünk.
Ketten már gyakorlott fajdvadászként érkeztek, az erdélyi Kárpátokban szerzett sok tapasztalattal. A többiek pedig először találkoztak a siketfajd és nyírfajd vadászatának szépségeivel és nehézségeivel.
Esténként nagyon jó hangulatú, hosszan tartó szalonkázás szerepelt a programban, majd a szállásul szolgáló erdei faházba történő visszatérés után vacsora és gyors alvás. Hiszen a hajnali kelésig nem sok idő maradt. Reggelente a siketfajdok dürgőhelyen történő beugrásával próbálkoztak a vadászok, valamint a nyírfajdok vadászatával a kis leskunyhókból. Napközben aztán mindenkinek lehetősége nyílt némi pihentető szunyókálásra. A menün szereplő jávorszavas és siketfajd hús, valamint a helyi halak igen érdekessé és változatossá tették az étkezéseket.
A vadászatnak egyáltalán nem kedvező időjárási viszonyok (nagyon magas vízszint, a terület állt a vízben) ellenére öt vendégünk négy siketfajdot, három nyírfajdot és négy szalonkát zsákmányolt. Egyikük sajnos a sorozatos balszerencse és a kedvezőtlen vízviszonyok miatt nem tudott fajdot lőni. Azt azonban biztosan mondhatjuk, hogy ez a vadászat mindnyájuknak nagy élmény és szép emlék marad.

2014-ben és 2015-ben újabb 16 vadászunk térhetett haza gyönyörű trófeákkal és élményekkel tele.

 

További információk az országról:

Kérjük válasszon:

Kapcsolat

Kérdése van, vagy információra van szüksége?

E-mail: info@vadaszutak.hu

Ízelítő a galériából:

Románia tájkép_06

Románia tájkép_06

Románia gímbikák_01

Románia gímbikák_01

Kirgizisztán  táj TschonKainda_08

Kirgizisztán táj TschonKainda_08

Kazahsztán vadászat_02

Kazahsztán vadászat_02