Csökkenő ABC Növekvő
Saját kiadványok

VADÁSZUTAK IV.

VADÁSZUTAK IV.

2990.- Ft

+ postaköltség


» További kiadványok

Oroszország - Tver: Referenciák

Referencia - 2017
"Különleges volt nálunk az idei fajddürgés! Minden évben csodálatos élmény a tavaszváró kakasok szerelmi énekét hallgatni és az elégedetten mosolygó vendégeink arcát nézni, de idén ebből nekünk SZERENCSÉRE egy „nagy rakattal" jutott, hisz összesen 21 főt vadásztattunk Oroszországban! 2 csoportban 5 - 5 vadász érkezett a már régóta bejáratott kosztromai bázisunkra, míg új területünkön, Tverben kísértünk el egy nagy csoportot, 11 vendéget.
A vadászatszervezésben ritkán jön össze, hogy a „vadászat & vendég & partner" hármas szempont tökéletes egyveleggé gyúrva széppé tegyen minden pillanatot egy vadászút alatt! TVER-ben pedig ez történt!
Vadászat: A fajddürgés élménye az, amivel nem tudok betelni! Órákig görnyedek és videózom a kiskakas táncát, de mivel már több országban is sikerült eredményesen vadásznom rá, nem gondolok lövésre. Egyszerűen csak gyönyörködök benne... Szívesen fagyoskodom a gumicsizmában, amíg vendégem a kísérővel megközelítik, beugrással vadásznak a fajdfélék pávájára, a siketfajdra. Ha szerencsém van, a közelemben is elkezd köszörülni egy szerelmes lovag, így emlékezetben én is újra számolhatom a strófákat.


Vendégek: Ami mint vadászatszervezőt leginkább lelkesít, az a szakmailag is felkészült, emberileg is szimpatikus, etikus vadászvendégek, akikben buzog a vadászvér! Nekik a legörömtelibb a mi munkánk! 11 különböző, de kiváló vadászember jött össze a csoportban! Többek első találkozása volt ez, de biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó!
Partnerként a megbízható, igazmondó (!), alázatos, technikailag felkészült, jó vadászterülettel és vadállománnyal rendelkező vadásztatókat keressük! Tver bizonyított, visszatérünk!"

További információk az országról:

Kérjük válasszon:

Kapcsolat

Kérdése van, vagy információra van szüksége?

E-mail: info@vadaszutak.hu

Ízelítő a galériából:

Grönland pézsmatulok_18

Grönland pézsmatulok_18

Kanada - Labrador horgászat _16

Kanada - Labrador horgászat _16

Oroszország - Kaukázus tájkép_02

Oroszország - Kaukázus tájkép_02

Kanada - Labrador horgászat _44

Kanada - Labrador horgászat _44